Historik

Ingela

”Jag började min bana med att ta över Café Galärudden (nuvarande Junibacken) på Djurgården efter min moster. Där hade jag temafester för olika företag, arbetade med konferenser på olika hotell, sedan satte jag mig i skolbänken och utbildade mig till Hotell och Restauranglärare.”

Bosse

”Jag började min bana i servicebranschen med att pendla mellan Åre på vintern och Gotland på sommaren. Sedan blev det Riche i Stockholm som Barmästare i många år. Efter detta sadlade jag om till restauranglärare.”

Saker som hänt oss:

Under hösten 2014 har vi haft lyckade konferenser med bl.a. Coop Säkerhetsavdelning och Bernin Bygg med föreläsaren och motorsportstjärnan Rickard Rydell.

I oktober hade vi en författarkväll med Jan Moberg som blev en jättesuccé! Vi kommer självklart fortsätta med detta varje år!

Vi hade celebert besök av Anders Törnkvist från Norrköpings Symfoniorkester som spelade på Stenströms 60 års kalas.

Det här driver oss:

Vi tröttande på arbetet som lärare och började leta efter ett B&B men alla ställen vi hittade var redan färdiga. Vi ville forma vårt eget ställe efter våra egna idéer med temarum där man känner sig hemma. Det ledde oss till Kolmårdsgården!

Vårt första år på Kolmårdsgårdens B&B har varit ett fantastiskt och lärorikt år. Vi har haft helt underbara gäster och vi har fått enormt bra feedback från dem.

Kolmårdsgårdens historia:

Kolmårdsgården byggdes år 1936.

Byggnaden har fungerat som dagis, konfirmandgård, läger för ungdomar m.m.

År 2013 köpte Ingela & Bosse gården och har totalrenoverat den till ett lite annorlunda B&B med olika temarum så att våra gäster får en fin upplevelse varje gång de besöker oss!

2022 köpte vi, Agrita och Magnus gården av Ingela och Bosse.
Agrita har i många år jobbat med uthyrning av lägenheter och hus i Lettland. Agrita har ett grundmurat gott rykte för hög service samt rena och fina rum. Vi båda har som ambition att driva Kolmårdsgården vidare som Bosse och Ingela gjorde.